Hjem / Om Powermec

Om Powermec

Powermec ApS forsyner OEM kunder i Danmark med produkter fra 4 forskellige forretningsområder:

  • Elektromotorer
  • Elektromagneter
  • Solenoider
  • Sikkerhedsafbrydere

En global aktør

Vi har kontorer og lagre i Sverige, Norge, Danmark, Polen og Tjekkiet. Det finske marked serviceres via en distributør.

I 2010 åbnede vi kontor i Taiwan for at kunne tilbyde vore kunder en tættere og daglig kontakt med vore leverandører i Asien.
Det giver os mulighed for at kunne tilbyde en fleksibilitet ud over det sædvanlige og for at være på stedet når som helst, der er behov for ”action”  til gavn for vore kunder. Det letter også muligheden for at levere til de af vore kunder, som starter produktion i Asien, idet vi så kan tilbyde logistikken direkte fra fabrik til fabrik i Asien.

Powermec har oplevet en meget stor vækst, idet vi er vokset med gennemsnitlig 37% om året siden 2003.

Vort motto ”at vi ved udnyttelse af vor mangeårige kompetance inden for vort område vil levere de rigtige produkter til de rigtige priser” har vist sig at være holdbart og til stor nytte for vore kunder.

Med et motiveret og kompetent personale ”leverer vi varen”, og øget tillid mellem os og vore kunder medfører ofte, at samarbejdet intensiveres, så vi hen ad vejen kommer til at levere også nærliggende produkter og tjenester til kundernes slutprodukter. Den viden og erfaring om branchen vi har erhvervet gennem mange års arbejde og passioneret interesse for netop disse produkter, hjælper os med at optimere kundernes produkter.
Enten ved lavere priser uden at gå på kompromis med kvaliteten eller ved bedre kvalitet til samme pris.

Vi arbejder tæt sammen med vore leverandører for at sikre, at vi altid er markedsledere inden for vore områder, og det gælder både udvikling af nye produkter, certificeringer og krav til miljø m.m.

Siden november 2015 indgår Powermec i Addtech koncernen.

Vi ønsker nye kunder velkommen i et miljø med et tæt og for begge parter givende samarbejde.

Velkommen som kunde hos Powermec!

Elektromotorer

Powermec® har et bredt sortiment af certificerede elektromotorer fra førende producenter, og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige.

 

Nyheder

Gazelle 2023

2024-01-11 Læs mere
Nyheder

Nyt produkt fra Mini Motor i Italien

2020-03-23 Læs mere
Powermec - Danmark

Du bruger en gammel browser

Gamle browsere har kun delvis understøttelse af ny teknologi og giver ikke hjemmesiden en honset chance for at leve op til sit fulde potentiale. Du kan nemt downloade en anden webbrowser, der fungerer bedre. Her er kun et par moderne browsere, der fungerer godt!

Opdater min browser

Jeg vil alligevel gerne fortsætte